Generatie op Generatie

Van harte welkom bij ons op de website. U bent waarschijnlijk opzoek naar iemand die uw stoel repereerd met een goede kwaliteit en prijs verhouding. Dan ben u bij ons op het juiste adres.

Wij beoefen dit prachtige ambacht al jaren. Van ons over over over grootouders tot op de generatie van nu. Bij ons staat de kwaliteit op de eerste plaats en dit uiteraard met een passende prijs! U zult bij ons geen restafval in u biezestoel zien of niet doorgeregen ruggen van u prachtige rieten stoel! Daarom geven wij ook garantie voor de eerste 5 jaar (bij normaal gebruik). Maar uit ervaring weten wij al dat u de eerste 10 jaar niet opzoek gaat naar een nieuwe stoelenmatter!

Wij zijn in heel Nederland actief maar het kan zijn dat u even gedult moet hebben voor dat wij lang komen. Dit omdat wij voor 80% werkzaam zijn in Noord-Holland en Zuid-holland en Utrecht. Woont u in andere delen van het land proberen wij ritten te combineren zodat wij geen voorrijkosten te berekenen. Wij hopen dan ook uw begrip hiervoor. Wilt u toch dat u stoel eerder gemaakt wordt. Dan kunt u altijd nog een dagje uit inplannen en wij zorgen dat we op dat moment u van harte kunnen ontvangen! En uiteraard kunt u altijd even bijkomen doormiddel van een kopje koffie.

U kunt ons dagelijks bereiken van 09:00 tot 21:00 op 06-28 10 19 23 of mail naar info@stoelenmatter.com.

Wilt u dat wij u terug bellen? Vul dan uw telefoonnummer achter.


Start typing and press Enter to search